Bang voor mensen & Vriendelijkheid

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 11:08

Waarom ik bang ben voor mensen? Ze hebben mijn spullen kapot gemaakt, me op alle mogelijke manieren pijn gedaan, uitgescholden, buitengesloten en zelfs dood gewenst. Andere mensen zagen het gebeuren. Ze zagen me verdrinken. Stonden langs de kant te kijken, maar deden niets. Ze kwamen me niet helpen, staken geen hand uit en haalden ook geen hulp. Wanneer ik op de kant probeerde te klimmen, gooiden sommigen me zelfs terug het water in.

 

&

 

Ik weet dat ik niet de enige ben. Laten we alsjeblieft vriendelijk voor elkaar zijn. Reik een hand uit wanneer iemand het moeilijk heeft. Natuurlijk vinden we niet iedereen even aardig, maar iedereen is van waarde.

 

*Stop tearing eachother down 

&

Let's lift eachother up and rise together*

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.