Kristallen klankschalen 💎

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 om 16:45

Sinds een tijdje geef ik sessies *Thuiskomen bij jezelf*. Waarbij ik onder andere gebruik maak van verschillende instrumenten:

 

🌟 Tibetaanse klankschalen
🌟 Windgong
🌟 Ratel
🌟 Chakapa
🌟 Sjamanistische drum

 

Aangezien ik het zo leuk vind had ik besloten om een cursus van Tom Llewlyn te gaan volgen: Soundtherapy & Sound Healing accredited practicioner course. In deze cursus heb ik geleerd om mezelf diepgaand te verbinden met klanken en verschillende instrumenten, maar ook hoe ik een (groeps) sessie vorm kan geven. Eén van de instrumenten die hoog op mijn verlanglijstje stond waren de kristallen klankschalen en ja, vandaag mocht ik ze in ontvangst nemen.

 

Aangezien ik een enorme liefhebber ben van kleur, wilde ik deze klankschalen graag in verschillende kleuren. Ze zijn afgestemd op 432Hz en ze klinken werkelijk waar *prachtig*. Mooi, puur, helder en harmonieus.

 

Ik vind het een mooie aanvulling voor zowel mezelf als tijdens een sessie *Thuiskomen bij jezelf*. De cursus heb ik bijna afgerond en ik ben al een ander soort sessie aan het vormgeven: *Een warm klankbad*. Waarbij je helemaal ondergedompeld wordt in allerlei verschillende klanken.

 

Wordt vervolgd 😍.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.