Jaaropleiding Kruidenvrouw 🌿

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 14:16

Ik voelde enorm de behoefte om mezelf op een diepere laag te verbinden met kruiden. Welke kruiden zijn er en waarvoor kun je ze inzetten? Hierbij gaat het voor mij over zoveel meer dan alleen het behandelen van een klacht, maar ook over het op zoek gaan naar de de wortel, de oorsprong van een klacht. Wat wil het mij vertellen en wat heeft het nodig? Zodat ik mezelf diepgaand kan ondersteunen. 

 

Om hier meer de verdieping in op te kunnen zoeken heb ik mezelf ingeschreven voor een jaaropleiding *Kruidenvrouw* bij 't Kruidenhuisje. Astrid is de vrouw die haar wijze lessen zal gaan delen. Zij heeft veel van haar wijsheid op mogen doen bij een echte kruidenvrouw in Australië. Wijsheid die van generatie op generatie werd doorgegeven. Eenmaal terug in Nederland heeft Astrid verschillende opleidingen binnen dit vakgebied gevolgd, maar ze miste de diepgang. Hierdoor ontstond het idee om zelf een opleiding te gaan vormgeven. Waarbij het gaat over de *Kracht van Kruiden* in de breedste zin van het woord. Van geneeskracht tot magie.

 

Ik heb er zin in en ben enorm benieuwd naar de reis die ik samen met haar mag gaan maken. Mocht je meer over Astrid en 't Kruidenhuisje willen weten? Klik dan op onderstaande button. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.