Whoop whoop ik ben 33 jaar πŸŽ‚

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 12:54

Gisteren ben ik 33 jaar geworden en wauw wat een shifts heb ik het afgelopen jaar gemaakt. Ik heb het gevoel dat ik mijn pad in het leven heb gevonden en ook steeds meer kan belichamenπŸ’ƒ.

 

Dit jaar had ik besloten om mijn verjaardag niet te vieren. De afgelopen week had ik de griep en hoewel ik me alweer wat beter voel. Voel ik me nog niet fris en fruitig genoeg om een verjaardag te vieren. Ik heb alle energie voor mezelf nodig om verder aan te sterken.

 

Mijn oma wenste mij veel plezier, in plaats van beterschap. We hebben er samen hard om gelachen, maar het is ook een verandering van perspectief. Ziek zijn is misschien geen plezierige gebeurtenis, maar hoe kun je het jezelf zo fijn mogelijk maken? Zodat je zo goed mogelijk kunt herstellen?

 

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het aankomende jaar zich gaat ontvouwen. Voor het eerst in jaren kijk ik enorm uit naar de herfst en de winter. Ik heb leren meebewegen met de cycli van de natuur en ik kan het nu omarmen. Ook ben ik heel dankbaar voor de verbindingen met de mensen om mij heen πŸ’›. 

 

Mijn website bestond gisteren ook één jaar. Kortom 2 mijlpalen op één dag. Wat ben ik blij met wat ik allemaal mag delen met de wereld.
&
Om dit te vieren mag iedereen die in oktober komt voor een sessie een edelstenen hanger uitkiezen πŸ’Ž.

 

Mocht je jezelf willen aanmelden voor een sessie? Stuur dan gerust even een berichtje of bekijk mijn website. Mocht je mijn website willen bekijken? Klik dan op onderstaande button.

 

Voor nu ga ik nog even nagenieten en een extra taartje eten πŸŽ‚. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.