Het perfecte plaatje 📷

Gepubliceerd op 21 oktober 2023 om 11:36

Afgelopen woensdag was ik samen met mijn ouders en vriend het perfecte plaatje aan het kijken. Loes Haverkort had een foto van zichzelf gemaakt waarbij ze naakt in een kooi zat. De foto raakte me enorm. Het weerspiegelde hoe ik me jarenlang heb gevoeld. Eenzaam, bang, opgesloten, machteloos, in het donker, als een beest behandeld. De herinneringen aan mijn trauma's kwamen in een flits voorbij. Ze vielen allemaal als domino stenen om en daarna was er rust en kalmte. Het is geweest, het speelt zich niet meer af in het hier en nu. Ik ben ontzettend diep gegaan, maar voor mij was er altijd nog een weg en die heb ik gevonden 💛. 

🌟 

Reactie plaatsen

Reacties

Truus
8 maanden geleden

Hoi lieve nichtje het komt allemaal goed je heb veel liefde en kracht van de mensen om jou heen love you nichtje xxxx

Natascha
8 maanden geleden

Dankjewel voor je lieve woorden ❤️

Maak jouw eigen website met JouwWeb