Oceandrum van Vilt 🩷

Gepubliceerd op 2 november 2023 om 10:19

Enige tijd geleden had ik mezelf aangemeld voor een workshop *Oceandrum van Vilt* bij Annelies Hendriks van Felting Goddess. Haar atelier bevindt zich in Heelsum, bij haar in de achtertuin en ik vond het een hele fijne plek om te zijn & Wauw... Ik heb mijn ogen uitgekeken. Er stonden zoveel ontzettend mooie creaties. 

 

We waren met een klein groepje van vier vrouwen en dat vond ik heel fijn. Hierdoor voelde het intiem en was er was voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht. Annelies nam ons mee in een visualisatie, waarbij we verbinding maakten met onze vrouwelijke oerkracht en het element water. Ik voelde het water in mijn bekkengebied stromen. De afbeelding die doorkwam was een Godin, met haar armen uitgespreid liggend in het water.

 

Vervolgens mochten we met allerlei verschillende zaden ons eigen zeegeluid samenstellen. Om daarna op een ondergrond van wol de afbeelding te vilten. De verbinding met de wol en het vilten vond ik magisch. Het voelde zo zacht en rustgevend.

 

Tijdens het maken van de Godin voelde ik ineens dat mijn afbeelding een hart mocht worden. Ik ben zelf de Godin die liefde mag ontvangen. Nadat iedereen zijn oceandrum klaar had, zijn we onze drums aan elkaar gaan laten horen. Het was prachtig.

 

Mijn oceandrum heet liefde. Ze is heel zacht en wollig en laat me zien dat ik liefde mag gaan geven aan mezelf en het echt mag gaan ontvangen. Zowel van mezelf als van anderen.

 

Lieve Annelies, dankjewel voor jouw zijn en deze mooie dag.

 

Annelies heeft een prachtige atelier aan huis. Zij verbind de vrouwelijke oerkracht met de oeroude magie van viltend werken. Je kunt bij haar verschillende workshops volgen, waaronder het maken van een oceandrum, spirit doll of Godin. Mocht je meer willen weten over Annelies en haar bedrijf Felting Goddess? Klik dan op onderstaande button.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb