Systeemherstel & Vrij Leven

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 16:20

Whoop whoop,

 

Recent heb ik de opleiding *Systeemherstel* afgerond bij Mandy van den Dolder van CompleetZijn.

 

Bij deze methode geef je vanuit een zuivere intentie het zelfherstellend vermogen een boost. Je kunt het vergelijken met het resetten of deprogrammeren van een computer. Wanneer er klachten ontstaan, zou je kunnen spreken van een verstoord programma op je harde schijf.

 

Gericht op het menselijk lichaam spreken we van blokkades. De blokkades kunnen op alle lagen in je systeem aanwezig zijn. Fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel of zelfs op een onbekende laag. Daarbij kan het gaan om een recente blokkade, maar ook om blokkade die al eerder in je leven zijn ontstaan. Systeemherstel is erop gericht om op alle lagen de blokkades op te sporen en op te ruimen.

 

Eerder dit jaar heb ik de opleiding *Holistisch Therapeut Lijfkrachtherstel* gevolgd bij haar man Jeffrey van den Dolder. Deze opleidingen zijn mooie complete energetische behandelingen.

 

Hoe verloopt een behandeling? 

 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben

 

🌟 De behandeling vindt vooral staand plaats, mocht dit lastig zijn dan is zittend of liggend ook een mogelijkheid. 

 

🌟 Er zal samengewerkt worden met je lichaam. Ik zal het lichaan op verschillende plekken aanraken, vragen stellen en intenties uitspreken. 

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Mocht je een behandeling willen ontvangen? Neem dan gerust even contact op. Voor meer informatie, klik dan op onderstaande button.

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden.

Mocht je meer willen weten over Mandy en Jeffrey van den Dolder en hun mooie bedrijf CompleetZijn? Klik dan op onderstaande button. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb