Chakrahealing

Chakra’s in balans

Chakra is een Sanskrit woord voor wiel. Het zijn als het ware rondraaiende wielen, die zich op een vloeiende manier in het lichaam bewegen. 

 

Er zijn 7 hoofdchakra's en allemaal hebben ze een unieke plek, kleur en betekenis. Door allerlei omstandigheden kunnen de chakra's zich verplaatsen, sluiten of teveel open staan, maar ook van kleur veranderen of beschadigd raken. Met allerlei klachten tot gevolg.

 

Tijdens een behandeling worden al je chakra's weer in balans gebracht. 

Hoe verloopt een behandeling? 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt of waar extra aandacht naar toe mag. Zodat ik hier tijdens de behandeling rekening mee kan houden.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben. 

 

🌟  Tijdens de behandeling mag je komen liggen op een heerlijke, zachte futon. Mocht dit lastig zijn dan zet ik met alle liefde een massagetafel voor je klaar. 

 

🌟 Tijdens een behandeling gaan we alle zeven hoofdchakra's langs. Samen bekijken we hoe het met elke chakra gesteld is, om het vervolgens in balans te brengen. Ik zal vragen stellen, het lichaam op verschillende plekken aanraken en waar nodig oefeningen meegeven. 

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf 

30 euro per behandeling 

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen.

 

💛

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden.