Healing met Edelstenen 

Liefdevolle Edelstenen 

Edelstenen zijn ontzettend krachtig en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Iedere edelsteen is uniek en bevat een eigen werking. Door er een intentie of affirmatie aan toe te voegen, kun je de werking versterken.

Hoe verloopt een behandeling? 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt of waar extra aandacht naar toe mag. Zodat ik hier tijdens de behandeling rekening mee kan houden.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben. 

 

🌟  Tijdens de behandeling mag je komen liggen op een heerlijk, zachte futon. Mocht dit lastig zijn, dan zet ik met alle liefde een massagetafel voor je klaar. We zullen samen bespreken wat voor jou het fijnst is. Het belangrijkste is dat jij zo ontspannen mogelijk kunt liggen.

 

🌟 Ik stem mezelf af op jouw energie en op basis van mijn gevoel en intuïtie kies ik de edelstenen. De edelstenen plaats ik met intentie en een passende affirmatie op het lichaam. 

 

🌟 De Edelstenen stenen laat ik voor een bepaalde tijd op het lichaam liggen. Waar nodig herhaal ik de intenties en affirmaties en zal ik het lichaam op bepaalde plekken aanraken. 

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf 

30 euro per behandeling 

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen.

 

💛

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb